Savršena novogodišnja šminka za samo 15 minuta

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Dec.2023, 13:02

Savršena novogodišnja šminka za samo 15 minuta

Da biste izgledali savršeno za doček Nove godine važna je i šminka. Savršena novogodišnja šminka može biti kreirana za samo 15 minuta. Nova godina se bliži, što znači da je vreme da razmislite o svom mejkapu za najmagičniju noć u godini. Ako već pretpostavljate da nećete imati vremena da se spremite natenane, trebalo bi da izaberete jednostavnu, ali dobitnu opciju šminkanja. Prikupili smo 6 ideja za jednostavnu, ali efektnu šminku za doček 2024. Odaberite onu koja vam se sviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i eksperimentišite. Savršena novogodišnja šminka za “spremanje u 5 do 12”   View this post on Instagram   A post shared by @aem.beaute Akcenat na očima Čini se da nema ništa jednostavnije, a opet spektakularnije od izražajnih očiju. U ovom slučaju će vam pomoći maskara za volumen. Nanesite dva debela sloja maskare na trepavice kako biste ih dodatno istakli. I birajte tamnije senke. U novogodišnjoj noći niko neće moći da skine pogled s vaših očiju. Blistava koža Vreme je da reč “sjaj” postane sinonim za Novu godinu, jer je inače nemoguće objasniti našu želju da sijamo jače od novogodišnje jelke. Za one koji vole nenametljiv sjaj na licu, savršena je minimalistička šminka u kojoj će glavni naglasak biti aktivan sjaj na koži. Da biste to uradili, preporučujemo da koristite tečni hajlajter: nanesite ga na jagodice, iznad gornje usne, most nosa, na unutrašnje uglove očiju i, ako je potrebno, na pokretni kapak. Glavna stvar je da se proizvod nanosi malo po malo, tako da sjaj izgleda prirodno i sveže. U suprotnom, postoji veliki rizik da podsećate na bleštave novogodišnje ukrase. Crvene holivudske usne   View this post on Instagram   A post shared by Emily Tierney (@emilytierneyofficial) Večiti klasik, čija elegancija kao da nema premca. Nanesite olovku za konturu i odgovarajući crveni karmin na usne, tako da boja sigurno neće izbledeti tokom novogodišnje noći. Veoma važno: ako nosite crveni karmin, vaš ten mora biti besprekoran. Inače, crvena nijansa će istaći sve upale i nesavršenosti kože. Preplanula koža Ako želite da svojoj koži date malo preplanuli izgled, onda ne možete bez bronzera. Kada nanesete puder, nanesite svetlucavi bronzer oko periferije lica kako bi vaša koža izgledala što prirodnije. I dobili ste savršenu šminku za doček 2024. victoriaandreas/gettyimages.co.ukThe post Savršena novogodišnja šminka za samo 15 minuta appeared first on Lepota i zdravlje.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Boje koje će privući pare u 2024: Nosite ih za doček

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Dec.2023

Ako želite da privučete novac u godini Zelenog Drvenog Zmaja, obratite pažnju na boju odeće za doček. Koje su to boje koje će privući pare u 2024? Ostalo je vrlo malo vremena do Nove godine, što znači da je vreme da razmislite o stajlingu za doček. Mnogi od nas posebnu pažnju obraćaju na...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.