Lucky 13

Izvor: Plakatt.com, 10.Jan.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lucky 13

Grad Beograd, Beograd
Friday 13 Jan 21:00

LUCKY 13 - UNJINX the FRIDAY 13th
DOCEK SRPSKE NOVE
Klub SEF, Deli Radivoja 7, Beograd
Kao slucajno, ove godine Srpska nova pada na petak 13ti. Nismo skloni sujeverju ali smo vrlo radi iskoristiti svaki povod za dobar provod! Zato, losu srecu petka 13-og oddzinksujmo i srpsku novu docekajmo u intimnoj atmosferi kluba S.E.F. koji jos uvek nije otvoren za siru javnost, a ciji ambijent ce sigurno doprineti dobrom zezanju i obradovati goste pravim andergraund dozivljajem. Prostor, kvalitet zvuka i osvetljenje zadovoljice i najizbirljivije goste, kao i fotelje koje doprinose osecaju 'kao kod kuce'.
Za dj pultom maler ce da teraju:
J PLAY (Plastic Zone)
CHRISS K (Plastic Zone)
MLADEN PETROVIC (The School of Cool)
Cist underground zvuk deep HOUSE-a, FUNK-a, Nu DISCO-a, kao nekad.
Cena karte je 2000 rsd a u cenu su ukljuceni pice i 'za nabosti'. Klub je kapaciteta 150 dusa, ali zurka je polu-otvorenog/zatvorenog tipa te ovim putem zelimo da objavimo 50 mesta u slobodnoj prodaji.
Za informacije o lokaciji i rezervacije pozovite: 060/452-8522 ili nam posaljite mejl na: sapunicnimehur@gmail.com.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.