Doček pravoslavne Nove godine i u Gadžinom Hanu

Izvor: juGmedia, 13.Jan.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček pravoslavne Nove godine i u Gadžinom Hanu

GADŽIN HAN – Opština Gadžin Han će po tradiciji  i ove godine organizovati doček pravoslavne Nove godine na platou ispred zgrade u kojoj se nalazi sedište opštinske uprave.

Prema rečima opštinskog većnika Dušana Stankovića muzički program krenuće večeras u 20 časova, a posetioce će zabavljati Sekula bend.

“Svi oni koji večeras dođu na doček u Gadžin Han biće posluženi kuvanim vinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rakijom i sokovima koje za ovu priliku obezbeđuje opština iz svog budžeta”, rekao je Stanković.

On je dodao da će večeras u Gadžinom Hanu biti i vatromet, ali ne u ponoć kao ranijih godina već između 10 i 11 časova.

“Vatromet će biti nešto ranije,  jer u Nišu nastupa Goran Bregović tako da će mnogi naši sugrađani sigurno krenuti ranije iz Gadžinog Hana ka Nišu”, objasnio je Stanković.

 (Kraj)Mia
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.