Doček na trgu: Nove zvezde - iste mere bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček na trgu: Nove zvezde - iste mere bezbednosti

Na velikoj bini u centru Novog Sada na Trgu slobode, 13. januara 2014. u 21 sat će nastupiti Jelena Tomašević, nakon čega će na binu izaći Nikola Rokvić, a zatim i Nataša Bekvalac. Tridesetak minuta pre ponoći nastupiće Željko Joksimović, sa kojim će publika i odbrojavati poslednje sekunde do Nove godine koja se obeležava prema Julijanskom kalendaru i do vatrometa u ponoć na Trgu slobode, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina,   Željko Joksimović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NS: Bogat program za doček srpske Nove godine

Izvor: Akter, 10.Jan.2014

Grad Novi Sad će organizovati doček Nove godine po Julijanskom kalendaru na centralnom gradskom trgu, a u programu će nastupiti Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević i Nikola Rokvić

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.