Doček Srpske u Surdulici uz trubače, Nikolu Rokvića i Vesnu Pavlović

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček "Srpske" u Surdulici uz trubače, Nikolu Rokvića i Vesnu Pavlović

Surduličani i ove godine tradicionalno organizuju doček pravoslavne Nove godine na Trgu gde očekuju nekoliko hiljada ljudi i iz okolnih opština. Okupljene će zabavljati popularni pevač Nikola Rokvić i mlada pevačica Vesna Pavlović.

Predsednica Opštine Aleksandra Popović kaže da će u ponoć biti priređen veliki vatromet i najavljuje dobru zabavu za sve posetioce iz celog Pčinjskog okruga.

Tradicionalno se u Surdulici okupi nekoliko hiljada ljudi. I ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očekujemo goste iz Vranja, Vladičinog Hana i drugih opština. Sigurna sam da ćemo našim sugrađanima prirediti lep doček – kaže Popovićeva.

Ona ipak kaže da ne može da precizira koliko je novca za doček izdvojeno iz budžeta, jer deo troškova pokrivaju i sponzori, ali napominje da je reč o, po njoj, "skromnom“ iznosu
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ROKVIĆ za SRPSKU u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2017, 13:37

Vranje - Surdulica je jedina opština u Pčinjskom okrugu u kojoj će u petak uveče biti organizovan kolektivni doček Srpske Nove godine, uprkos niskim temperatuirama, koje su danima desetak stepeni ispod nule. Na dočeku će pevati Nikola Rokvić i Vesna Pavlović, najavljuje Biljana Nikolić, direktorka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.