Izvor: Blic, 31.Dec.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG DOČEK 2018 Sve spremno za žurku, u centru grada već ZATVORENE ULICE

Sve je spremno za doček Nove 2018. godine na beogradskim ulicama. Saobraćaj je već zatvoren u Takovskoj i svim ulicama oko Skupštine.

Zagrevanje na bini počeće u 20.00, a glavni program sat vremena kasnije kada će Beograđane, ali i mnogobrojne turiste zabavljati "Balkanika", "Riblja čorba" i Aca Lukas (u 23.30).

SAOBRAĆAJ

Za saobraćaj su zatvoreni Bulevar kralja Aleksandra (između Resavske i Takovske), Trg Nikole Pašića (do Terazija), Dečanska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela), Kneza Miloša (do Ulice kralja Milana) i Takovska (do Kosovske).

BEZBEDNOST

Na svim prilazima Trgu Nikole Pašića i Domu Narodne skupštine postavljene su betonske barijere i metalne ograde, te niko ne može ući bez detaljne provere. O bezbednosti će brinuti veliki broj policajaca u uniformama, ali i civilu.

ULAZI

Posetioci će moći da uđu na koncertni prostor na sedam ulaza. Tri glavna su iz Bulevara kralja Aleksandra, Terazija i od zgrade "Borbe", a oni manji su u Vlajkovićevoj ulici, Dragoslava Jovanovića, kod Bezistana i sa strane turske ambasade.

KONTROLA

Posetioci će na ulazima biti detaljno pregledani, a ne dozvoljava se unošenje većih rančeva, kofera, bilo kakve staklene ambalaže, pirotehnike, oružja, svega onoga što može da izazove povrede.

VREME

Ako se budete dobro obukli neće biti zime ni na uličnom dočeku. Prema prognozama meteorologa temperatura će se za vreme koncerata kretati u rasponu od pet do sedam stepeni. U plusu, naravno.

PROGRAM

Muzika sa bine počeće oko 20 časova, a prvi koncerti sat kasnije nastupom grupe „Balkanika“ (21.00). Od 22 časa publiku će zabavljati srpski rok veterani iz „Riblje čorbe“, a čast da nastupi na prelazu iz stare u novu godinu pripala je Aci Lukasu (23.30).

OSVEŽENJE

Na koncertnom prostoru postavljeni su i štandovi na kojima se posetioci mogu osvežiti i okrepiti. Flašica vode košta 120 dinara, koka-kola 145, pivo od 160 do 220, pljeskavica 250, gurmanska 300, bela vešalica 400 dinara...
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.