Amadeus bend  i posluženje za doček pravoslavne Nove godine u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jan.2020, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amadeus bend i posluženje za doček pravoslavne Nove godine u Prokuplju

Grad Prokuplje, u saradnji sa ustanovama kulture, i ove godine, organizuje tradicionalni doček pravoslavne Nove godine, 13. januara, na Trgu Topličkih junaka.

Organizator se potrudio da Prokupčanima, kao i svima onima koji će Novu godinu po Julijanskom kalendaru dočekati pod vedrim nebom našeg grada, obezbedi dobar provod, uz muziku, posluženje i vatromet.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, program u centru grada počeće u 21 sat, kada će lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << muzički bend „Melisa“ svojim repertoarom zagrevati publiku sve do 22.15, a potom će nastupiti  popularni domaći pop sastav „Amadeus bend“.

Tačno u ponoć, vatromet će označiti početak pravoslavne Nove godine, a u muzici „Amadeus benda“, publika će uživati sve do posle ponoći.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček pravoslavne Nove godine u Somboru

Izvor: 025info.rs, 10.Jan.2020, 10:59

Zavičajno udruženje Srba Korijeni Sombor organizuje doček pravoslavne Nove godine. Na Trgu Svetog Đorđa, 13. januara sa početkom u 21 čas, prisutne će zabavljati Goci bend i Ranko Stanić Džimi. Program će trajati do 1 čas iza ponoći. Posetioci će, tokom trajanja programa, moći da konzumiraju...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.