Za 4 znaka Zodijaka u aprilu novac teče u potocima, samo treba da slušaju intuiciju

Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2024, 11:28

Za 4 znaka Zodijaka u aprilu novac teče u potocima, samo treba da slušaju intuiciju

Pored lepog prolećnog vremena i uticaja retrogradnog Merkura, četvrti mesec u 2024. godini donosi nam promene u sferi finansija. Astrolozi prognoziraju da će nebeski tranziti uzrokovati dramatične promene, ali će istovremeno biti veoma povoljni za neke znake Zodijaka, donoseći značajno uvećanje prihoda.
April bi trebao da bude srećan mesec po pitanju finansija za Ovnove, Rakove, Strelčeve i Ribe. Konačno će moći da prestanu da paze na svaki dinar – vreme je da počnu da uživaju u životu.
Foto: Freepik/krakenimages.com Ovan Ovnovi, ovo je trenutak da svoje ambicije usmerite na privlačenje bogatstva – pravo je vreme za akciju, jer je Sunce u vašem znaku.
Treblo bi da slušate svoju intuiciju i da puni...
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovan, Lav i Škorpija zaljubiće se do ušiju u aprilu 2024, pred njima su avanture kakve nisu ni sanjali

Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2024

Proleće s razlogom nazivamo vreme ljubavi, kada nas sama priroda čini romantičnijim i tera da vidimo ono najbolje jedni u drugima.. A horoskop obećava da će za tri horoskopska znaka ovog aprila biti upravo tako.. Astrolozi su imenovali one koje će preplaviti talas emocija, a ta osećanja će...

Nastavak na Luftika.rs...

Horoskop za kraj aprila 2024: Rak da izbegava rasprave, Strelca čeka divno iznenađenje, a Ribe na životnoj raskrsnici

Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2024, 10:49

April nam je doneo dolazak pravog proleća i pojačane emocije, ali i neke važne astrološke događaje, poput koridora pomračenja i retrogradnog Merkura u Ovnu. Koridor pomračenja završen je totalnim pomračenjem Sunca, 8. aprila, međutim retrogradni Merkur nastavlja da utiče na živote i planove...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.