Za 20 dana prikupljeno više od 200 hiljada dinara za bebe

Izvor: juGmedia, 02.Jan.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 20 dana prikupljeno više od 200 hiljada dinara za bebe

NIŠ – U akciji „1 dinar za inkubator“ tokom prvih dvadeset dana prikupljeno je 204.392 dinara.

Od decembra do kraja februara naredne godine u okviru akcije “Dinar za inkubator” kompanija Don Don će odvajati po dinar od svakog prodatog belog i belog rezanog Žitopekovog hleba kako bi se prikupila sredstva za kupovinu inkubatora za odeljenje neonatologije.

Dečjoj klinici za interne bolesti niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kliničkog centra nedostaju razni aparati za jedinicu intenzivne nege, kao što su aparati za potporu disanja ili aspiratori, ultrazvučni aparati, ali i bolnička posteljina.

„Mi smo klinika koja ima najstariji rendgen aparat u regionu, a pokrivamo veliku teritoriju, tako da nam je nov aparat te vrste neophodan. Zahvaljujući angažovanju i dobroj voji kompanije Don Don dečija klinika dobiće nov inkubator, ali potrebno je nam je više od toga.“ – ističe dr Emilije Golubović, direktorka Dečije klinike u Nišu.

Ovaj humanitarni projekat se realizuje na inicijativu Grada Niša i Kliničkog centra Niš.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.