Voša transparentno, ali stvarno: Poletanović otišao za 640.000 plus procenti

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša transparentno, ali stvarno: Poletanović otišao za 640.000 plus procenti

Novosadski klub iznenadio srpsku javnost obelodanivši koliko je koštao transfer mladog veziste u belgijski Gent

Kad se kandiduju za funkcije u Srbiji su svima puna usta "transparentnog poslovanja", ali čim neki dinar uleti u kasu ta se priča zaboravlja, pa slušamo o "poslovnim tajnama". Vojvodina je međutim izašla iz šablona i obelodanila koliko je zaradila od prodaje Marka Poletanovića belgijskom Gentu.

Transfer je, navodi se na sajtu Voše, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vredan 640.000 evra koje će u Novi Sad stiću ratama, a Stara dama će prihodovati i 10 odsto od narednog transfera sada 21-godišnjeg fudbalera. Sada već bivšeg kapitena Lala.

"Srećno Mare, vrata FK Vojvodina će Ti uvek biti otvorena!", ističe se na sajtu Vojvodine.

Nažalost, moramo da primetimo da bi u nekim drugim, srećnijim zemljama Poletanović matičnom klubu verovatno doneo višestruko veći profit, ali to je realnost srpskog fudbala. I male su šanse da će se kvalitet Superlige uskorije vreme podići, a sa njim i cene fudbalera.  Umesto one "kupi jeftino, prodaj skupo" srpski klubovi prinuđeni su da posluju po principu "kupi budzašto, prodaj da imaš da preživiš".

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KADA BI SVI KAO VOŠA: Prodali kapitena, obelodanili iznos transfera

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2015

Novosadski crveno-čbeli rade potpuno drugačije od drugih, pa su obelodanili koliko su zaradili od prodaje Marka Poletanovića belgijskom Gentu.. . Sve javno. Na sajtu Vojvodine navodi se da je transfer bio vredan 640.000 evra, koje će u Novi Sad stiću ratama. ‘Lale’ će takođe dobiti i 10 odsto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.