Trgovište pomaže Novom Pazaru

Izvor: TvojPortal.com, 31.Maj.2011, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgovište pomaže Novom Pazaru

31.05.2011. Autor: Jelena Stojković | Izvor: Južne vesti
TRGOVIŠTE - Opština Trgovište izdvojila je 30.000 dinara za poplavljena područja u Novom Pazaru, saopštilo je rukovodstvo ove opštine.

Darko Tomić, predsednik opštine Trgovište

Prvi čovek Trgovišta Darko Tomić kaže da je već prvog dana kada je su mesta oko Novog Pazara poplavljena, odlučeno da se pomogne. Inicijativa da se pošalje pomoć u poplavljenim područjima je jednoglasno usvojena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> - Osećamo neku vrstu obaveze da koliko možemo pomognemo, jer znamo koliko je Trgovištu pre godinu dana značio svaki dinar koji je legao na naš račun. Naš budžet je skroman, ali smo izdvojili 30.000 dinara, koje će biti uplaćene na namenski žiro račun. Solidarnost je najbitnija, i kada bi svaka opština u Srbiji izdvojila nešto novca lakše bi se sanirale posledice poplava. Ova suma novca možda simbolična, ali stanovnici Trgovišta najbolje znaju koliko znači svaki gest dobre volje – kaže Tomić.

pomoćnovi pazarOpština Trgovištepoplavljena područja

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.