Slučaj najobimnije poreske kontrole nekog medija konačno završen, u Južnim vestima sve po zakonu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2021, 13:07

Slučaj najobimnije poreske kontrole nekog medija konačno završen, u "Južnim vestima" sve po zakonu

Nakon skoro 3 pune godine i sudskog procesa Poreska uprava je priznala grešku i umesto nezakonito obračunatog milionskog duga zaključila da firma koja je osnivač Južnih vesti ne duguje ni dinar poreza, niti je u svom radu prethodnih godina prekršila ijedan zakon. Odluka je, kažu u menadžmentu firme, svojevrsna pobeda nad politizacijom Poreske uprave i Ministarstva finansija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Južne vesti: Poreska uprava priznala da naš osnivač ne duguje porez

Izvor: N1 televizija, 04.Jun.2021

Nakon skoro tri godine i sudskog procesa Poreska uprava je priznala grešku i umesto nezakonito obračunatog milionskog duga zaključila da firma koja je osnivač Južnih vesti ne duguje ni dinar poreza, niti je u svom radu prethodnih godina prekršila ijedan zakon, objavile su Južne vesti.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.