Ognjanovići nisu podigli ni dinar

Izvor: BKTV News, 13.Nov.2013, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjanovići nisu podigli ni dinar

Roditelji Tijane Ognjanović za čije je lečenje u humanitarnoj akciji prikupljeno 1,6 miliona evra nisu sa računa podigli ni jedan dinar, prenosi B92.
Podsetimo da su nedavno tabloidi otvorili aferu o novcu za lečenje Tijane Ognjanović spekulišući da je novac koji je u velikoj humanitarnoj akciji prikupljen za presađivanje srca nestao sa namenskog računa.
Posle brojnih napisa u tablidnoj štampi, Više javno tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naložilo je policiji da ispita šta se dogodilo sa tim novcem.
Istraga treba da utvrdi koliko je novca uplaćeno na Tijanin račun, koliko je sa tog računa prebačeno bolnici u Hjustonu, koliko je novca ostalo i da li je ostatak isplaćen sa računa, kao i da li postoje i drugi prilivi novca koji su građani uplaćivali za pomoć Tijani.
Devojčica je početkom aprila otišla u Ameriku na operaciju, ali je 15. jula došlo do otkazivanja rada organa i ona je preminula.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.