Policija pregledala račune Ognjanovića: Nijedan dinar nije podignut

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pregledala račune Ognjanovića: Nijedan dinar nije podignut

Inspektori beogradske policije juče su pregledali račune koji se vode na pokojnu Tijanu Ognjanović i njenu majku Jelenu. Na oba računa ostalo je više od milion i šesto hiljada evra.

U policiji tvrde i da nikakvog podizanja novca sa ova dva računa nije bilo, odnosno da nije bilo nikakvih transakcija.

Kao što je „Blic“ već pisao, građani Srbije su za lečenje Tijane Ognjanović, koja je nažalost preminula 15. jula u bolnici u Hjustonu, uplatili ukupno 2.580.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evra. Deo novca je uplaćen bolnici u Hjustonu, ajedan manji deo iskorišćen za sahranu male Tijane. Posle toga, sa dva računa otvorena za ovu namenu porodica do danas nije podigla ni jedan jedini dinar.

U MUP kažu da će Ognjanovići biti pozvani na razgovor, ali da, kada su oni u pitanju, nema elemenata krivičnog dela.

Iako smo imali brojna pitanja Tijanin otac Nebojša Ognjanović odgovorio je „Blicu” samo kratkom SMS porukom:

„Nikakve informacije nećemo davati, jer nema svrhe. Zapitajte se i vi zašto ova priča ide baš sada? Dobro znate da je račun za pomoć maloj Tijani otvoren na njeno ime, ne radi se o fondu, i da je nakon smrti vlasnika računa potrebno ispoštovati zakonsku proceduru koju sprovodi nadležni sud. Znači, nema nikakvog pražnjenja računa!”

Na pitanje „Blica” da li može da bude precizniji, Nebojša Ognjanović je odgovorio: „Nemamo komentar.”

Pročitajte još Istina o novcu za malu Tijanu Karađorđevići pritiskali Tijaninog oca da im da ostatak novca Karađorđevići: Nikada nismo pritiskali Tijanine roditelje u vezi sa novcem Sergej Trifunović: Tijanin otac mi je rekao da ne može da prebaci višak novca drugoj bolesnoj deci Predlog donatora, doktora i advokata: Osnovati fond male Tijane

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregledani računi Ognjanovića, nisu podigli novac

Izvor: Mondo, 13.Nov.2013

Inspektori beogradske policije juče su pregledali račune koji se vode na pokojnu Tijanu Ognjanović i njenu majku..

Nastavak na Mondo...

Policija pregledala račune Ognjanovića: Nijedan dinar nije podignut, sve je i dalje tu!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2013

Inspektori beogradske policije konstatovali da se na računima koji se vode na pokojnu Tijanu Ognjanović i njenu majku Jelenu i dalje nalazi više od milion i šesto hiljada evra

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.