OTAC I DVA STRICA U ZATVORU, MAJKA JOJ NIJE POSLALA NI DINAR! Ivana nastavila o JEZIVOM DETINJSTVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 02:01

OTAC I DVA STRICA U ZATVORU, MAJKA JOJ NIJE POSLALA NI DINAR! Ivana nastavila o JEZIVOM DETINJSTVU

"Otac me nije ni zvao, od kada su se razveli!"

Tokom reklama Ivana Marinković sklonila se u kupatilo kako bi došla sebi, nakon potresne životne priče koju je ispričala pred milionskim auditorijumom.

Maja Marković, Aleksandra Nikolić i Rialda Karahasanović odmah su pritrčale da je uteše. Rialda ju je savetovala da ispriča sve kroz šta je prošla, da bi joj bilo lakše, te da nju niko neće sažaljevati zbog toga. Potom se Maja u pušioni iznela još detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njenom biološkom ocu ko ji je bio u zatvoru:

- Ovde su svi ljudi g*vnari, misliš li da bi neko rekao da se ja borim za sebe, za brata? Kažem ti, kada sam ja otišla kod kuće, majka se vratila kod njega, oprostila mu. Posle toga, i ja sam se vratila, posle smo otišle u Švajcarsku, tamo smo radile 5, 6 meseci, uzela sam pare, ona je ostala, ja sam se vratila i uzela stan u Beogradu, sve sam sama plaćala, radila sam nešto, da imam pare za sebe. Nije mi slala ni dinara, razumeš li? Onda mi se pojavi prilika za Zadrugu, nije ni ona kriva i ona se borila za nas. - govorila je Ivana.

- Otac me nije ni zvao, od kada su se razveli, otišao je u zatvor, izašao pre godinu dana, misliš li da je došao posle zatvora da me vidi? Ne, išla sam ja da ga vidim, bio je tamo 100 godina i tako dalje. A imam i dva strica, sva trojica su bila u zatvoru, dvojica bila u istoj ćeliji zbog istih stvari. Samo mene imaju sa ženske strane, ali se nikada nisam osetila kao unuče. Samo mamini roditelji, oni su mi i poslali kosu. Ja jesam emotivna, ali sam jaka, zato neću nikome da dozvolim da me udari na moral i na brata! - ispričala je zadrugarka.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku
Pogledaj vesti o: Dinar,   Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.