NOFM.rs Dubine 001 Subotic & Regen

Izvor: Plakatt.com, 08.Sep.2012, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOFM.rs Dubine 001 Subotic & Regen

20/44, Beograd
Thursday 13 Sep 22:00

NOFM internet radio vas poziva na veče posvećeno istraživanju estetike dubine i prostora u modernoj klupskoj muzici. U četvrtak 13. septembra 2012. godine na brodu 20/44 nastupiće producenti Miloš Pavlović (Regen) i Milenko Subotić čija se muzika nalazi u katalozima renomiranih svetkih izdavačkih kuća. Uz dva dobro poznata imena na ovom dešavanju nastupiće i ekipa ’Don’t Look Back’ emisije koja će se kao i DJ Worke predstaviti svojim viđenjem ’dubina’ repetativne elektronske muzike.
I ovog puta ponesite koji dinar više, jer ćete biti u mogućnosti da dođete do nekog od unikatnih izdanja iz produkcije radijskog kolektiva. Od radijskih kompilacija, integracije poezije i savremene muzike, autorskih audio instalacija, pisane reči do zvučnih eksperimenata, čudnih formata i nosača zvuka, kao i umetničkih radova saradnika izevedenih u raznim medijima.
Neki od donatora radova:
-Nemanja Knežević, fotografije;
-Stevan Lončarević, crteži;
-A3 format publikacija;
-TLEP – Tape Life Extension Programme (autor koncepta Igor -Stangliczky; miksevi domaćih i stranih autora uživo snimani direktno na unikatne kasete);
-Mnemotopias. (kompilacija audio instalacija Manje Ristić posvećene tekstovima Eve Grlić i Zagorke Golubović);
-Reminisence Audio izdanje: Nuage / ’Satellites’;
-Supernovapoetry kolektiv (kompilacija govorne reči i impro elektro-akustične muzike na različitim svetskim jezicima);
- ’11 9 Web streaming poetry’ antologija svetske poezije na 43 jezika…
Muzički program:
22-23 Worke
https://www.facebook.com/mastersbeat
23-00 Don’t Look Back
https://www.facebook.com/DontLookBack.nofm
00-02 Subotić
http://soundcloud.com/subotic
02-04 Regen
http://soundcloud.com/milos-pavlovic
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.