NE DAMO SVOJA VEKOVNA OGNJIŠTA! Srpska lista podržala protest u Severnoj Mitrovici: Pokažimo Prištini da se protivimo ovim antisrpskim odlukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 21:31

NE DAMO SVOJA VEKOVNA OGNJIŠTA! Srpska lista podržala protest u Severnoj Mitrovici: "Pokažimo Prištini da se protivimo ovim antisrpskim odlukama"

Srpski narod neće Kurtiju dozvoliti da na svetoj zemlji radi kako mu je volja!

Srpska lista podržava najavljeni mirni protest građana u Severnoj Mitrovici koji je najavilo udruženje ujedinjenih penzionera i poziva sve građane sa Kosova i Metohije da u ponedeljak, 12. februara u 12 časova uzmu učešće u ovom demokratskom protestu, navodi se njihovom saopštenju.

Kako navode, građani se pozivaju na demokratski protest "protiv odluke režima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Prištini da se ukine dinar i platni promet, ali i protiv jednostranih poteza protiv interesa srpskog naroda, od hapšenja naših nevinih sugrađana, militarizacije severa, pa sve do brutalnog upada kosovskih specijalaca u prostorije srpskih institucija, od privremenih organa pa do ambulatni, pošte i prostorija nevladinih organizacija".

- Od izuzetnog je značaja da svojim prisustvom u velikom broju pokažemo Prištini da se protivimo ovim antisrpskim odlukama i da želimo da u miru ostanemo da živimo na svojim vekovnim ognjištima - ističe se u saopštenju Srpske liste.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.