Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 08:24

LUDI TIKET, subota, 487.291 dinar: Iz prvog poluvremena pravo u raj

Ukupna kvota jača od 3.000

Kad te hoće – hoće! Ulog mali, broj parova na tiketu mali, a zarada – velika.

Za sve je zaslužna kiša golova u prvim poluvremenima. Ovaj majstor kladionice je „osetio“ gde će biti vatrometa u prvih 45 minuta i samo tih šest parova je stavio na tiket koji je odigrao preko MOZZART Bet aplikacije.

Ali, kvote su bile impresivne. Nijedna ispod 2,35, a pogodak za sve čestitke je da će Vest Hem postići dva gola u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poluvremenu protiv Votforda, na šta je kvota bila 7,25.

Kada se sve pomnoži, dobija se ukupni koeficijent od 3.036,08 uz uplatu od 150 dinara i pomoć MOZZART Bonusa i dođe se do vrlo lepe zarade od 487.291 dinara. Svaka čast!

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.