Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 09:03

LUDI TIKET (-), nedelja, 510.791 dinar: Pola miliona razloga da se ne voli Selta

Šta uradi tim iz Viga...

Verovatno se i vama dešavalo da zbog jednog para ne uzmete veliki dobitak, ali isto tako i da zbog tima koji vas je "zavrnuo" isti prestanete da volite ili cenite, ako ste uopšte dotad i gajili takve emocije prema istom. Ne znamo šta bi fudbalerima Selte imao da kaže vlasnik ovog tiketa, ali sigurni smo da ne bi bilo ništa dobro... Jer, upravo zbog Seltinog lošeg dana i Viljarealovog minimalca naš kladilac nije uspeo da pokupi 510.791 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dinar!

Da stvari budu još teže, Viljareal je do jedinog pogotka na meču stigao u nadonkadi vremena preko Trigerosa... Mada, ne može se reći da je Selta imala nekakvu inicijativu, pošto su gosti uglavnom bili ti koji napadaju...

Od devet parova naš igrač pogodio je njih osam. Pao je najveću kvotu na tiketu. Tiket je ostao u životu makar za benefit NAPLATI PROMAŠAJ, ali nije bilo lako. Gužva je bila na susretu Leganes - Valjadolid, gde je treći gol koji se čekao pao tek u 84. minutu iz penala! A, najveća drama viđena je u Dizeldorfu, gde je Erling Haland postigao gol za trijumf u petom minutu nadoknade!

Upravo zbog pomenutog benefita na kraju je vlasnik ovog tiketa ipak bio u dobitku i to za 100 odsto uplaćenog novca. Pošto je na tiket stavio 1.000 dinara, kući je otišao sa 2.000 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.