IMAJU MILIJARDE, A DECI NEĆE DATI NI DINAR! Šokiraće vas RAZLOG! Evo gde će završiti OGROMAN novac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAJU MILIJARDE, A DECI NEĆE DATI NI DINAR! Šokiraće vas RAZLOG! Evo gde će završiti OGROMAN novac!

Najbogatije svetske zveze donele odluku.

Mnoge javne ličnosti čije se bogatstvo procenjuje na više stotina miliona dolara, odlučili su da svoju decu liše imovine. Naime, oni svoje naslednike neće staviti u testament, jer veruju da se bogatstvo ne nasleđuje, ili da njihova deca ne znaju sa novcem.

Među njima je i Džeki Čen, Elton Džon, Sajmon Kovel, Bil Gejts itd.

Oni su odlučili da svoje naslednike nauče pravim vrednostima, i da im pokažu da "ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pada sa neba."

Summer is my favorite season to carve out extra time for reading. If you’re already starting to think about your summer reading list, here are five terrific books I’ve read so far this year. #bookstagram

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates) on May 20, 2019 at 11:12am PDT

Bil Gejts je jedan od najbogatijih ljudi na svetu i njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 78,6 milijardi dolara. Većinu para će donirati humanitarnim organizacijama, a sve kako bi svoju decu naučio pravim vrednostima i poštovanju drugih ljudi, ali i novca.

Love JJ & Jones!

A post shared by Jackie Chan 成龍 (@jackiechan) on Feb 20, 2018 at 9:37pm PST

Bogatstvo glumca Džeki Čena procenjuje se na oko 140 miliona dolara, a on će sve do dinara ostaviti humanitarnim organizacijama, a ne svom sinu. Kako kaže, njegov sin može sam da zaradi novac za sebe.

#AGT

A post shared by @ simoncowell on Aug 3, 2016 at 11:09am PDT

Menadžer i producent Sajmon Kovel ne veruje u nasleđivanje bogatstva, tako da će sve što je stekao i zaradio ostaviti humanitarnim udruženjima. Tvrdi da preferira ona udruženja koja se tiču dece i pasa.

Bogatstvo američkog filmskog reditelja Džordža Lukasa procenjuje se na oko 5 milijardi dolara, a on će ga donirati neprofitnim organizacijama.

Look who popped in backstage....👯‍♀️ Pocket-sized versions available online from @luciekaas #kokeshi 📷: @bengibsonphoto

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Jun 17, 2019 at 10:59am PDT

Elton Džon i njegov partner David, odlučili su da nakon smrti doniraju 53 milijarde funti humanitarnim organizacijama, jer svojim sinovima žele da usade poštovanje prema radu i novcu.

From one champ to the next !! Congrats @stlouisblues !! #nhl #hockey #stanleycup

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Jun 16, 2019 at 5:41pm PDT

Kulinarski voditelj Gordon Remzi "težak" je oko 160 miliona dolara, ali kako kaže, njegovi sinovi neće dobiti taj novac jer će ih iskvariti. "Novac me nikada nije uzbuđivao, to nije moj ultimativni cilj i to se neće odraziti na odgoj moje dece" , izjavio je on jednom prilikom.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.