Dinar ponovo slabi

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinar ponovo slabi

Narodna banka Srbije (NBS) je ju;e prodala 30 miliona evra kako bi obezbedila nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Prema zvaničnom srednjem kursu NBS, evro će sutra koštati osam para više nego danas kada kurs iznosi 111,7533 dinara za evro.

Cvetković: Srbija je povoljna investiciona destinacija

Dinar u minimalnom porastu

MUP: Pritvor osumnjičenima za "Azotaru"

Na mesečnom nivou dinar će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slabiji prema evru za 0,7 odsto, a na godišnjem za 9,9 odsto.

Dinar je ove godine bio najjači 11. januara kada je evro koštao 103,6922 dinara, a najslabiji 24. aprila kada je kurs bio 111,7631 dinara za jedan evro.

Centralna banka je ove godine, uključujući i današnju intervenciju, prodala ukupno 638,5 miliona evra da bi ublažila prekomerne dnevne oscilacije kursa i obezbedila nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Kurs dinara,   Kurs evra

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.