Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Maj.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinar nazaustvljivo raste, NBS počinje da kupuje devize

Dinar će i u ponedeljak, 23. maja, nastaviti petodnevnu seriju rasta vrednosti prema evru, jer će ojačati za 36 para ili 0,36 odsto, tako da će zvanični srednji kurs biti 96,7007 dinara za jedan evro, najveća vrednost domaće valute u 2011, objavila je Narodna
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evro se spustio i ispod 97

Izvor: Press, 20.Maj.2011

Dinar je ojačao u odnosu na evro za još 36 para, pa će u ponedeljak srednji kurs iznositi 96,7 dinara za jedan evro. Time su sve bliže ostvarenju prognoze da će vrednost evra pasti na 95 dinara, kako je Press objavio još pre mesec dana.

Nastavak na Press...

"Vruć" kapital jača dinar

Izvor: RTS, 21.Maj.2011, 09:02

Ulaganje stranih investiotora u dinarske hartije od vrednosti sa visokom kamatom, uzrok je jačanja domaće valute, smatraju sturčnjaci. Ekonomisti upozoravaju da kratkoročne "vruće investicije" nisu najpoželjniji način dobijanja stranog kapitala. ..Dinar jača od početka godine, pa će i u ponedeljak...

Nastavak na RTS...

Dinar nastavlja rekordno prema evru

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Maj.2011

BEOGRAD - Dinar će u ponedeljak nastaviti petodnevnu seriju rasta vrednosti prema evru, jačanjem za 36 para ili 0,36 odsto.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.