Dinar miruje tokom vikenda

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2014, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinar miruje tokom vikenda

Dinar će u ponedeljak zadržati približno istu vrednost prema evru i srednji kurs iznosiće 115,9185 dinara za jedan evro.

Foto: Ilustracija

Narodna banka Srbije (www.nbs.rs) prodala je juče na Međubankarskom deviznom tržištu 40 miliona evra kako bi ublažila dnevne promene kursa.

 

Po zvaničnom srednjem NBS, evro će u ponedeljak vredeti jednu paru više nego juče kada je kurs 115,9067 dinara za jedan evro.

 

Dinar će u ponedeljak biti slabiji za 1,1 odsto nego na početku ove godine, za 0,3 odsto slabiji nego pre mesec dana, a za četiri odsto slabiji nego pre godinu dana.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Kurs dinara,   Kurs evra

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dinar stabilan preko vikenda

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2014, 08:13

Dinar će u ponedeljak zadržati približno istu vrednost prema evru i srednji kurs iznosiće 115,9185 dinara za jedan evro. ..Foto: Ilustracija..Narodna banka Srbije (www.nbs.rs) prodala je u petak na Međubankarskom deviznom tržištu 40 miliona evra kako bi ublažila dnevne promene kursa... ..Po...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.