Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2024, 14:12

Američka privredna komora u Prištini predložila tri rešenja za dinar

Američka privredna komora u Prištini predstavila je danas tri alternative za rešenje pitanja dinara uz obrazloženje da razumeju potrebu za regulatornim nadzorom, kako bi se osigurala finansijska stabilnost, ali da je imperativ da se razmotre kratkoročne implikacije koje uredba ima na finansijsko blagostanje građana Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ova tri rešenja za dinar na KiM je predložila Američka privredna komora

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Feb.2024

M. P. . .. Naglašavaju da je imperativ da se razmotre kratkoročne implikacije koje uredba ima na finansijsko blagostanje građana Kosova i Metohije .. Foto: Shutterstock. .. Američka privredna komora u Prištini predstavila je danas tri alternative za...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.