Izvor: SEEbiz.eu, 30.Maj.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska dijaspora: provizije Western uniona među najvećima na svetu

BEOGRAD - Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je kod nadležnog suda u Beogradu prekršajni postupak protiv dva predstavnika kompanije Western union iz Srbije zbog monopola na brzi transfer novca, saopštio je danas Srpski svetski Kongres dijaspore, pozivajući se na odgovor koji je ta organizacija dobila od antimonopolske komisije. Prekršajnom sudu podnet je zahtev za pokretanja prekršajnog postupka protiv firmi "Eki transfers" i "Tenfore", predstavnika Western uniona za Srbiju.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužili "Western union" zbog monopola

Izvor: S media, 30.Maj.2010

Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je kod nadležnog suda u Beogradu prekršajni postupak protiv dva predstavnika kompanije "Western union" iz Srbije zbog monopola na brzi transfer novca, saopštio je danas Srpski svetski Kongres dijaspore, pozivajući se na odgovor koji je ta organizacija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.