Izvor: Glas javnosti, 18.Jan.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra isplata dečjeg dodatak

BEOGRAD - Ministarstvo rada i socijalne politike saopštilo je da danas počinje isplata roditeljskog dodatka za decembar. Isplata dečjeg dodatka za decembar počeće sutra, dodaje se u saopštenju Ministarstva.
Pogledaj vesti o: Dečji dodatak,   Isplata dečijih dodataka

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas počinje isplata roditeljskog dodatka

Izvor: Blic, 18.Jan.2012

Isplata roditeljskog dodatka za decembar počinje danas, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalne politike. ..Dodaje se da će isplata dečjeg dodatka za decembar početi sutra, 19. jenuara...Roditeljski dodatak prima oko 380.000 dece u Srbiji, a roditeljski 61.000 porodica.

Nastavak na Blic...

Počinje isplata roditeljskog dodatka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2012

BEOGRAD -..Isplata roditeljskog dodatka za decembar počinje danas, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalne politike...Dodaje se da će isplata dečjeg dodatka za decembar početi sutra, 19. januara...Roditeljski dodatak prima oko 380.000 dece u Srbiji, a roditeljski 61.000 porodica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.