Plašim se da ne poludim - Janjuš u suzama, rida kao malo napušteno dete: Najbolniji trenuci

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 21:18

"Plašim se da ne poludim" - Janjuš u suzama, rida kao malo napušteno dete: Najbolniji trenuci

Pretužne scene se odigravaju u dvorištu Elite.

Marko Janjušević Janjuš lije suze na Dan zaljubljenih dok se oko njega ukućani vole i uživaju, on ne može da dođe sebi, već ceo dan pominje pokojnog brata Mihaila Janjuševića.

Naime, Janjuš se raspao na komade i osamio u dvorisštu, dok su s druge strane svi ostali ukućani bili veoma raspoloženi, Terza mu je prišao da vidi šta se dešava.

- Ne daj bože nikome, ne daj bože. Sve mi presedne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Janjuš, a Terza je pokušao da ga malo umiri:

- Ma kako nije normalno, sačuvaj brate majku i oca i drugog brata. Neka vide da si nasmejan i srećan, potrudi se zbog njih.

Međutim, Janjuš je nastavio da rida i da čupa kosu su glave, te da kaže kako nije svestan šta ga je snašlo i da ne može da preboli Mihaila.

 Traže oni to od mene, ali ja to ne mogu, ne mogu na silu. Džaba da mi milijarda leti s neba, mogu na sekundu biti srećan... Ali sve je to jako kratko... Meni je sto slika u glavi - kukao je Janjuš.

Dobro ljudi ostanu normalni posle takvih stvari - kratko je ubacio Bora Terza.

- Nije čovek još ni svestan, ja kad ti kažem, pojma ja nemam još ni šta me je snašlo. Nikad mi teže u životu nije bilo, pre ovoga sam mogao sve da izdržim… Užas, ja ne mogu da verujem šta me snađe… Plašim se da ću prebaciti, napraviću još veće s*anje, nisam uopšte dobro. Nemam predstavu koliko će ovo da traje  - požalio se Janjuš Terzi koji je dao sve od sebe da uteši cimera.

Podsećamo, Janjuš i dan-danas ne prestaje da razmišlja o brojnim hejt porukama koje dobija gotovo svakodnevno, a koje je imao prilike da pročita, kada je napustio Elitu zbog pomena pokojnom bratu Mihailu, koji je izvršio samoubistvo.

Janjuš se vratio na velelepno imanje u Šimanovcima, pa prepričao ukućanima šta ga je sačekalo, a sada je rešio da svima stane na put i sve poruke, pretnje i uvrede prijavi policiji.

Tokom razgovora sa Aneli Ahmić, Janjuš je otkrio da čeka da ga produkcija izvede iz Elite, kako bi uzeo svoj telefon i sve poruke prijavio policiji, a za to će biti zaduženi njegovi advokati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PLAŠIM SE DA ĆU NAPRAVITI NEKO S***E" Janjuš doživeo pomračenje u Eliti - svi ga opkolili, on RIDA

Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 09:01

Marko Janjušević Janjuš u rijalitiju "Elita" ne prestaje da spominje pokojnog brata Mihaila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.