Petak sa psihoterapeutom Sve boje ljubavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2015, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petak sa psihoterapeutom "Sve boje ljubavi"

Centar za istraživanje i edukaciju TIM u petak 6. februara organizuje deseti susret "Petak sa psihoterapeutom", u Klubu Fabrika u Novom Sadu. Tema susreta su boje ljubavi.

Bliži se Dan zaljubljenih, neki ga dočekuju nestrpljivo i uzbuđeno pripremajući poklon kojim će na poseban način, specijalnoj osobi, pokazati ljubav i naklonost, dok bi ga neki najradije prespavali , umorni od još jednog povoda za suočavanje sa svojom samoćom i usamljenošću, kaže se u najavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Zato je tema ovog petka "Sve boje ljubavi". Da li je ona za vas ružičasta, crna ili ima sve nijanse sivih.... Da li ste na Dan zaljubljenih zaista sami i ko je "Your Valentine"?...."

Petak sa psihoterapeutom namenjen je svima koji žele da iskoriste šansu i učestvuju, bilo kao dobrovoljci u demonstraciji psihoterapijske seanse, bilo kao publika koja ima nešto da kaže na ovu temu, bilo kao strpljivi slušaoci.

Razgovor vodi Olivera Sekulić-Bartoš, a program počinje u 17.30 časova.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.