Komedija „Pazi s kime spavaš“ za Dan zaljubljenih u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija „Pazi s kime spavaš“ za Dan zaljubljenih u Nišu

Glavnu ulogu u komediji koja govori o zabranjenoj ljubavi tumači Mirka Vasiljević. Komad "Pazi s kime spavaš" će, kako najavljuju organizatori, biti izveden 14. februara od 20 sati u Domu Vojske.

U predstavi igraju i Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić, a pored odličnog zapleta i glumačke ekipe, prema rečima organizatora, komad garantuje smeh do suza.

Ovo je zanimljiva, vedra i dopadljiva predstava za finu zabavu i lepo provedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veče, da se, bar na sat i po, zaboravi ne baš ružičasta svakodnevica – navode organizatori.

Karte se prodaju na blagajni Doma Vojske, a moguće su i rezervacije na broj 065/522-13-72.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.