Vučić danas dolazi u nišku Tvrđavu na prikaz naoružanja

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024, 12:01

Vučić danas dolazi u nišku Tvrđavu na prikaz naoružanja

Dan uoči Sretenja najavljeni su brojni prikazi Vojske Srbije i u Nišu, a na jednom od njih danas, 14. februara, prisustvovaće i predsednik Aleksandar Vučić, najavili su iz Predsedništva. Ranije je najavio da će Nišlije prve moći da vide sistem za elektronsko ometanje neprijateljskih dronova uvezen iz Rusije, ali šta će tačno tokom njegovog obilaska niške Tvrđave biti prikazano nije precizirano.

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je pre dve nedelje najavio da će za Dan državnosti, koji je 15. februara, novo naoružanje za elektronsko ratovanje biti predstavljeno prvo u Nišu, a potom i u ostalim gradovima, ali je njegova poseta najavljena za dan ranije.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije u kompleksu Niške tvrđave danas, 14. februara 2024. godine, u 14.00 časova - najavili su iz Predsedništva.

Da se uoči Sretenja pripremaju različiti vojni prikazi, najavljeno je juče za danas - Garda Vojske Srbije će od 16 sati izvesti počasnu artiljerijsku paljbu na tri lokacije u zemlji, a jedna od njih je Tvrđava u Nišu, U Domu vojske će biti otvorena izložba Vojnog muzeja i deo naoružanja kojima Vojska raspolaže, a Niš je i jedan od šest gradova koje će nadletati helikopteri.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

„Da ste živi sto godina, da uhapsite Kurtija i da se smiri Kosovo“: Građani sa Vučićem na prikazu vojnog naoružanja u Nišu povodom Dana državnosti

Izvor: Danas, 14.Feb.2024

Celo jutro gospodine predsedniče narod dolazi, kazali su vodiči iz Vojske Srbije Aleksandru Vučiću, koji danas u kompleksu Niške tvrđave obilazi naoružanje, u prisustvu državnih, gradskih i stranačkih funkcionera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.