Vučić čestitao Dan državnosti Hrvatske i Slovenije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Dan državnosti Hrvatske i Slovenije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom Dana državnosti predsednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović u kojoj izražava želje za napredak te zemlje, kao i očekivanje da se u narednom periodu intenzivira dijalog o pitanjima od obostranog interesa.

"Primite moje čestitke povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, kao i želje za dalji napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana. Očekujem da, u narednom periodu, zajedničkim naporima intenziviramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dijalog o pitanjima od obostranog interesa, uz međusobno uvažavanje i poštovanje evropskih vrednosti, kako bismo unapredili odnose Srbije i Hrvatske, na dobrobit svih građana naših dveju zemalja i čitavog regiona“, navodi se u čestitki predsednika Vučića predsednici Grabar-Kitarović, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Čestitka Pahoru povodon dana državnosti Slovenije

Vučić izražava želje za napredak te zemlje i ističe da Srbija ceni podršku Slovenije na našem evropskom putu.

Primite moje čestitke povodom Dana državnosti Republike Slovenije, kao i želje za dalji napredak Vaše zemlje i blagostanje njenih građana.

I ovom prilikom želim da potvrdim posvećenost unapređenju odnosa između naših dveju zemalja u svim oblastima od obostranog interesa i koristi. Verujem da je tome doprinela i Vaša ovogodišnja poseta Srbiji, kao što to čine i zajedničke sednice vlada.

Želim da istaknem da cenimo podršku Slovenije na našem evropskom putu, kao i promovisanje evropske perspektive Zapadnog Balkana", kaže se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitka povodom Dana državnosti predsednici Republike Hrvatske!

Izvor: RTV Pink, 25.Jun.2019

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom Dana državnosti predsednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović, u kojoj se, između ostalog, kaže:

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.