Uručene srebrne medalje za hrabrost

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene srebrne medalje za hrabrost

BEOGRAD, 19. marta 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je u ponedeljak srebrne medalje za hrabrost "Miloš Obilić" kojima je predsednik Srbije Boris Tadić na Dan državnosti odlikovao deset pripadnika MUP-a i jednog gradjanina.

BEOGRAD, 19. marta 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je u ponedeljak srebrne medalje za hrabrost >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "Miloš Obilić" kojima je predsednik Srbije Boris Tadić na Dan državnosti odlikovao deset pripadnika MUP-a i jednog gradjanina.Medalje su dobili pripadnici Žandarmerije koji su 7. februara sprečili bekstvo zatvorenika Sretka Kalinića i Željka Milovanovića iz pritvorske jedinice Specijalnog suda - Zoran Gajić, Nemanja Hadžić, Branislav Stojanović i Saša Cerović.Medalje "Miloš Obilić" dobili su i policajac Milorad Filipović i gradjanin Bojan Gajić, koji su ranjeni 20. oktobra prošle godine prilikom pljačke banke u Beogradu.Odlikovani su i komandiri vatrogasno spasilačkih odeljenja u Beogradu, Kraljevu, Kruševcu, Vranju i Šapcu Aleksandar Marković, Milanko Obrenović, Milan Živojinović, Vedran Tašković i Dragan Stanojlović.Komandant vatrogasno spasilačkog bataljona u Vranju Vedran Tašković rekao je da će medalje "Miloš Obilić" pripadnicima MUP-a biti doprinos da budu još bolji, požrtvovaniji i humaniji u obavljanju svojih dužnosti.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije,   Boris Tadić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.