Skraćeno radno vreme zbog praznika

Izvor: Studio B, 15.Feb.2011, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skraćeno radno vreme zbog praznika

Većina prehrambenih prodavnica u Beogradu zbog obeležavanja Dana državnosti Srbije, radi skraćeno, a izmenjeno je i radno vreme, apoteka, pošti i "Parking servisa".

Skraćeno radno vreme imaće objekti "Tempo ekspresa", "Maksi supermarketa" i "Mini maksija", koji će biti otvoreni do 18 časova, dok će prodavnice koje rade celu noć - "Tempo", "Maksi ekskluziv" i pojedini "Mini maksiji" biti otvoreni do 22 časa.

Na Dan državnosti sve zelene pijace u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << radiće uobičajeno, od šest do 19 časova, Pijaca za promet stvari robe sa greškom na Miljakovcu biće otvorena od osam do 19 časova, dok će Kvantaška pijaca raditi 24 časa.

Otvoreni Tržni centar "Novi Beograd" radiće od osam do 16 časova, Tržni centar "Depo" radiće uobičajeno od 10 do 20 časova, a tržni centri "Ušće" i "Delta siti" biće otvoreni od 10 do 22 sata.

Dežurne apoteke "Sveti Sava" u Nemanjinoj ulici, "Prvi maj" u Kralja Milana, "Bogdan Vujošević" u ulici Goce Delčeva 30 na Novom Beogradu, "Zemun" u Glavnoj ulici i apoteka "Gornji grad" u Lazarevcu, radiće, kao i uvek, 24 sata.

Apoteke koje dežuraju za praznike, od 7 do 14 časova, nalaze se u Krivoličkoj, Patrisa Lumumbe, Majke Kujundzića, Srpskih udarnih brigada i Majora Zorana Radosavljevića.

U utorak će biti dežurne tri pošte u prstonici - pošta u Savskoj 2 radiće od osam do 15 časova, u Nehruovoj 68 b od osam do 20 časova, dok će poslovnica u Bulevaru umetnosti 4-6 biti otvorena od devet do 19 časova.

JKP "Parking servis" na Dan državnosti neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada, sve javne garaže i posebna parkirališta biće otvorena, dok će Služba za prenos vozila - "pauk", raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Vozila javnog gradskog prevoza će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.