PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU NA IZMAKU: Obeležili smo Dan državnosti - dostojanstveno i ponosno! POBEDIĆE SRBIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 14:08

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU NA IZMAKU: Obeležili smo Dan državnosti - dostojanstveno i ponosno! POBEDIĆE SRBIJA! (VIDEO)

Vučić se oglasio na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, sumirajući nedelju na izmaku, podsetio na proslavu Dana državnosti, kao i na svoje učešće na 60. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji.

"Prošle nedelje obeležili smo Dan državnosti - dostojanstveno i ponosno, kako i dolikuje državi koja je imala bogatu i burnu istoriju i koja je svetu dala brojne velikane u svim oblastima. Sećajući se mudrih i hrabrih predaka, brinemo o potomcima na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će ostati borba za budućnost naše Srbije.

Zato nastavljamo da učvršćujemo poziciju naše zemlje na međunarodnoj sceni, da pridobijamo partnere na koje nekada nismo mogli da računamo, da se borimo za nove investicije i da mudro, posvećeno i ozbiljno vodimo našu Srbiju napred, uvek promovišući njene interese i dobrobit naših građana, uprkos svim teškoćama koje stoje na tom, ne uvek lakom putu. Pobediće Srbija!", naveo je predsednik Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nedelja sa predsednikom: Sećajući se mudrih i hrabrih predaka, brinemo o potomcima (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je i ove nedelje aktivnosti iz prethodne sedmice, podsećajući na sve važne događaje. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) -Prošle nedelje obeležili smo Dan državnosti – dostojanstveno i ponosno, kako...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.