PIJACE NA DAN DRŽAVNOSTI RADE UOBIČAJENO

Izvor: Kurir, 13.Feb.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJACE NA DAN DRŽAVNOSTI RADE UOBIČAJENO

Gradske pijace na Dan državnosti Srbije će raditi uobičajno saopšteno iz Gradskih pijaca

BEOGRAD - Na Dan državnosti Srbije, u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara, sve pijace će raditi uobičajeno, saopšteno je iz JKP "Gradske pijace”.

Zelene pijace radiće od 6 do 19 časova, a Otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tržni centar "Novi Beograd” (Buvljak) od 8 do 16 časova.

Tržni centar "Depo” biće otvoren od 10 do 20 časova, Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom "Miljakovac” od 6 do 19 časova, a Tržni centar "Krnjača” (cvetna pijaca) radiće u uobičajenom radnom vremenu.

Sve pijace koje se nalaze u sistemu JKP "Gradske pijace” u petak, 17. februara, radiće uobičajeno, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marketi rade, banke i institucije praznuju

Izvor: Danas, 13.Feb.2012

Iako je vlada preporučila da se zbog ušteda energije praznici spoje sa vikendom, većina trgovina imaće pauzu ili skraćeno radno vreme samo 15. februara, dok će ostali dani biti na redovnom režimu. To za Danas potvrđuju i u kompaniji Delez Srbija, gde će maloprodajni objekti Maksi, Mini Maksi...

Nastavak na Danas...

Maksi i Tempo samo sutra rade skraćeno - do 18 sati

Izvor: Blic, 14.Feb.2012, 12:40

U vreme predstojećih praznika sve maloprodajne trgovine "Delez Srbija" koje rade non-stop radiće uobičajeno, a Maksi, Mini Maksi i Tempo Express samo sutra će raditi skraćeno do 18 časova, saopštila je ta kompanija...Već od četvrtka, 16. februara, Maksi, Mini Maksi i Tempo Express nastaviće...

Nastavak na Blic...

Pijace rade – apoteke dežuraju

Izvor: Šumadija Press, 14.Feb.2012

Gradske tržnice, kao i zelene pijace u svim kragujevačkim naseljima, radiće na Dan državnosti 15. i 16. februara kao i svakog drugog dana..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.