Nikšić: Kovačević čestitao Vučiću i građanima Dan državnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 11:47

Nikšić: Kovačević čestitao Vučiću i građanima Dan državnosti

Predsednik Opštine Nikšić Marko Kovačević čestitao je Dan državnosti Srbije predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovim saradnicima i svim građanima Srbije, porukom da je Njegoš svoj "Gorski vijenac" posvetio Voždu Karađorđu i tako neraskidivo vezao Srbiju i Crnu Goru.

"Sećamo se besmrtnih podviga naših hrabrih predaka koji su podigli Prvi srpski ustanak i krenuli u odsudnu borbu za slobodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << našeg naroda. Posebno smo ponosni što je veliki broj ustanika i ustaničkih vođa poreklom dolazio sa prostora iz neposredne okoline današnjeg Nikšića", naveo je Kovačević i istakao.

"Njegoš je svoj Gorski vijenac posvetio Voždu Karađorđu i tako neraskidivo vezao Srbiju i Crnu Goru i ostavio nam kao zavet da uvek gradimo najbolje i najbliže moguće odnose“.

Kovažević je još jednom zahvalio za pomoć od dva miliona evra, koju je Opština Nikšić dobila od Grada Beograda i Srbije i naveo da će Nikšić posebnu pažnju posvetiti unapređivanju saradnje sa opštinama i gradovima u Srbiji i uspostavljanju novih kontakata, u cilju razvoja prijateljskih veza i stvaranju osnova za realizaciju projekata od obostranog interesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.