Gašić uručio medalje za revnosnu službu

Izvor: Press, 03.Mar.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić uručio medalje za revnosnu službu

Ministar odbrne Bratislav Gašić danas je u ime predsednika Srbije Tomislava Nikolića uručio 51 pripadniku Ministarstva odbrane i Vojske Srbije zlatne i srebrne medalje za revnosnu službu.
Na svečanosti u zgradi starog generalštaba, Gašić je istakao da je predsednik Nikolić tim državnim odličjima odlikovao pripadnike sistema odbrane povodom Dana državnosti Srbije.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << istakao da je Dan državnosti najveći državni praznik Republike u političkom, kulturnom, vojnom i istorijskom kalendaru Srbije i da je oduvek bio dan u kome smo veličali slobodarsku tradiciju našeg naroda.

Gašić je naveo da se sad ponosno prisećamo viševekovnog puta svog nastajanja samoostvarenja i samopoštovanja i da uzdignute glave govorimo o hrabrosti naših predaka i mudrosti naših državotvoraca. "I danas posle više od dva veka, pred nama je isti zadatak - ispunjavamo zavete predaka i čuvamo i razvijamo vrednosti na kojima počivaju i opstaju srpska država i vojska", rekao je on.

Prema njegovim rečima, u prošloj godini, koja je obilovala brojnim izazovima, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije radili su na jačanju mira, bezbednosti i stabilizaciji prilika u regionu.



Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić uručio medalje za revnosnu službu

Izvor: Studio B, 03.Mar.2015

Ministar odbrne Bratislav Gašić danas je u ime predsednika Srbije Tomislava Nikolića uručio 51 pripadniku Ministarstva odbrane i Vojske Srbije zlatne i srebrne medalje za revnosnu službu...Na svečanosti u zgradi starog generalštaba, Gašić je istakao da je predsednik Nikolić tim državnim odličjima...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.