Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 10:47

"Batut" se oglasio: Evo šta kažu o produžetku mini-raspusta za Sretenje

Prehlade su pored školaraca desetkovale i nastavnike koji su na bolovanjima zbog raznih virusa i prehlada, a roditelje zanima da li će ovaj mini školski raspust za Dan državnosti i Sretenje početi ranije i tako biti produžen. Za "Blic" se oglasio Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", koji redovno prati epidemiološku situaciju, i evo šta kažu o mogućnosti da se produži raspust za Sretenje.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batut se oglasio o mogućnosti produženja raspusta za Sretenje

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Trenutna epidemiološka situacija ne nalaže posebne mere u školskim i drugim kolektivima. Nema epidemioloških indikacija za produžavanje školskog raspusta, naveli su iz Instituta za javno zdravlje Srbije - Milan Jovanović Batut.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.