Simbol nade iz Sijetla: Pobedila koronu sa 90 godina

Izvor: B92, 21.Mar.2020, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simbol nade iz Sijetla: Pobedila koronu sa 90 godina

Žena stara 90 godina iz Sijetla pobedila je korona virus i tako postala simbol nade za hiljade zaraženih Amerikanaca, pogotovo za one starije, ali i za milione onih koji se plaše, prenosi CBS news.

Ženeva Vud bila je zaražena virusom korone sredinom februara kao i brojni žitelji centra za stare - od njih 132 više od šezdeset odsto se razbolelo a četvrtina je umrla. Bolest joj je potvrđena 6. marta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Njena unuka Kejt Najdig navodi da to i ne čudi jer je njena baka uvek bila borac i da je kroz bolničko staklo poručivala porodici "Pobediću, bićete ponosni na mene", prenosi Tanjug.

Vud ima petoro dece, 11 unučića, 12, praunučića i troje čukununučića i od njih je imala ogromnu ljubav, navodi unuka kao razlog oporavka i dodaje da veruje da će njena baka naredne nedelje izaći iz bolnice.

Pre nekoliko dana, nacionalna agencija Irana Irna javila je da je 180 kilometara od Teherana izlečena žena od 103 godine, britanski mediji su prisali o uspešnom lečenju bračnog para u Handžou- on je bio kineski astronom i ima 98 godina a ona 85.

Jedan od najstarih izlečenih ljudi u Kini je, prema pisanju italijanskih medija i biskup Nanjanga u penziji takođe star 98 godina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"POBEDIĆU, BIĆETE PONOSNI NA MENE" Baka od 90 godina se izlečila od korone i postala simbol nade (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Mar.2020

Žena stara 90 godina (Ženeva Vud ) iz Sijetla pobedila je korona virus i tako postala simbol nade za hiljade zaraženih Amerikanca pogotovo one starije, ali i mlione onih koji se plaše, prenosi CBS news.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.