Izvor: Blic, 09.Nov.2023, 13:15

SRPSKI ESKOBAR OD 1.000 DINARA Evo ko je bio Dragoslav Kosmajac na čiju je kuću bačena bomba: Pominjan kao najveći narko bos, a kažnjen samo za BIZARNO delo!

"Srpski Al Kapone", "srpski Eskobar", "najveći narko bos na Balkanu", sve ovo bili su nadimci Dragoslava Kosmajca, kontroverznog biznismena koji je preminuo 2020. godine od kako se pretpostavlja, infekcije korona virusom. Sinoć je na njegovu kuću, na Zvezdari, 3 godine od njegove smrti, bačena bomba iz u ovom trenutku nepoznatih razloga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EVO KO JE LAZAR KOSMAJAC, SIN "SRPSKOG ESKOBARA" Bežao od policije, muljao oko izgradnje koridora, bio u ljubavi sa POZNATOM GLUMICOM, a sada je na njegovu kuću BAČENA BOMBA

Izvor: Blic, 09.Nov.2023

Nakon što je na kuću Dragoslava Kosmajca, pokojnog kontroverznog biznismena, bačena bomba, u medijima su se pojavile za sada nepotvrđene informacije da je meta bio Lazar Kosmajac, njegov sin. Ime Lazara Kosmajca se pojavljuje u javnosti nakon što je uhapšen u Crnoj Gori pre 9 godina, ali i nakon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.