Savetnica predsednika u jutarnjem programu otkrila šta se dešava: Evo gde je bio Vučić proteklih nedelju dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 09:25

Savetnica predsednika u jutarnjem programu otkrila šta se dešava: Evo gde je bio Vučić proteklih nedelju dana

Najpre su krenule spekulacije da je zaražen korona virusom i da se nalazi na VMA.

Suzana Vasijević, savetnica predsednika Srbije, ovog jutra je gostovala na u jutarnjem programu TV Prve gde je govorila o gorućim temama i zašto predsednika Vučića nema nedelju dana.

Najpre su krenule, kako kaže, spekulacije da je zaražen korona virusom i da se nalazi na VMA, a onda kada su videli da VMA nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kovid bolnica, počele su druge spekulacije.

- Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić se nalazio tamo gde se i uvek nalazi, na relaciji Predsedništvo, vila Bokeljka, kao što znate bili smo u Briselu, a onda je put za Ameriku odložen, jer je prištinska strana otkazala posetu, a onda je otkazan i put za Sloveniju, ovih nedelju dana nepojavljivanja predsednika ne znače ništa, Vučić nije stigao ni da sumira rezultate izbora i da pokrene pregovore, rekla je Suzana Vasiljević na Prvoj televiziji.

- Politička priča je pokrenula ovaj scenario. Glavna greška je Ministarstva zdravlja i lokalne samouprave što nisu na vreme obavestili javnost o broju zaraženih. Svako ko je otišao u Novi Pazar, zna šta je dostavljeno tamo od medicinske opreme. Predsednik Vučić je odneo u aprilu respiratore kao što znate, neverovatna je priča da tamo nema medicinske opreme. Situacija je shvaćena zdravo za gotovo, ljudi se kasno javljaju sa simptomima, trebalo je celu bolnicu staviti u Kovid bolnicu, istakla je predsednikova savetnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.