Izvor: Blic, 25.Jan.2021, 11:05

NAJVEĆI PORAST NEJEDNAKOSTI IKADA "Dok bogata elita uživa u luksuzu tokom pandemije, oni na prvoj liniji odbrane bore se da plate račune"

Milijarderima, među kojima su šef "Amazona" DŽef Bezos i osnivač "Tesle" Ilon Mask, bogatstvo se umnožilo tokom pandemije virusa korona, dok su siromašni na svetu suočeni sa mnogo nevolja postali još siromašniji, saopštila je danas humanitarna organizacija "Oksfam", zahtevajući korake za suzbijanje nejednakosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Korona virus i privreda: Najbogatiji tokom pandemije zaradili dovoljno da plate vakcine za sve

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

AFPDžef Bezos je svakog zaposlenog mogao da časti bonusom od 105.000 dolara od novca zarađenog tokom pandemije, navodi se u izveštaju. Bogatstvo desetorice najimućnijih ljudi na svetu tokom pandemije je naraslo za još 540 milijardi dolara, navodi se u izveštaju nevladine organizacije Oksfam. Taj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.