Izvor: Radio 021, 03.Apr.2020, 23:00

Kraljica Elizabeta se u nedelju obraća putem videa o virusu korona

Britanska kraljica Elizabeta u nedelju će se obratiti javnosti uživo iz Bakingemske palate povodom pandemije korona virusa.

Obraćanja engleske kraljice javnosti su vrlo retka. U nedelju će to biti četvrti put tokom njene 68 godina duge vladavine da se obraća građanima zbog neke krize.

Prvi put je to bilo zbog Zalivskog rata 1991, zatim šest godina kasnije zbog pogibije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << princeze Dajane, a potom 2002. zbog smrti majke kraljice.

Poslednji put se javnosti uživo obratila 2012. godine zbog Dijamantskog jubileja, proslave 60 godina na britanskom tronu, navode britanski mediji.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Britanski dvor krije tajnu: Kraljica Elizabeta umire od raka?

Izvor: Story, 04.Apr.2020, 10:33

Britanska kraljica Elizabeta, kako prenose inostrani mediji, trenutno je u izolaciji zbog korona virusa, međutim oko njenog zdravstvenog stanja pokrenula su se razna šuškanja… Budući da je vanredno stanje širom zemlje kao i da je u kraljevskoj palati princ Čarls već doneo korona virus, od kog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.