Izvor: Danas, 18.Okt.2020, 19:07

Korona virus: U Srbiji još dve žrtve virusa korona, ulice evropskih gradova puste zbog novih mera zabrane kretanja

ReutersPuste ulice Pariza pred policijski čas koji traje ood 9 uveče do 6 ujutru Broj zaraženih virusom korona na Balkanu raste, a širom Evrope i sveta uvedene su ili se pripremaju nove mere ograničenja kretanja i rada u cilju sprečavanja širenja Kovida-19. Prema poslednjim podacima, u Srbiji je u protekla 24 časa preminulo još dvoje […]
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZABORAVLJENE ŽRTVE PANDEMIJE" Oni nemaju kovid, ali su im ŽIVOTI U OPASNOSTI, mnogi neće dočekati lečenje

Izvor: Blic, 18.Okt.2020

Pandemija korona virusa je širom sveta dovela do karantina i restriktivnih mera, ali posledice nisu samo ekonomske. Mnogim ljudima koji pate od hroničnih ili akutnih oboljenja nevezano za korona virus odloženo je lečenje zbog straha od širenja pandemije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.