KOMUNALNA MILICIJA VIJORILA CELE NOĆI: Na kućnoj korona žurci nastao HAOS, pražnjenje stana trajalo SAT VREMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 08:23

KOMUNALNA MILICIJA VIJORILA CELE NOĆI: Na kućnoj korona žurci nastao HAOS, pražnjenje stana trajalo SAT VREMENA

Mere na otvorenom uglavnom su se poštvale, kažu u Komunalnoj miliciji.

Međutim, bilo je novih korona žurki u stanovima i lokalima.

- Bilo je mnogo posla, kontrolisali smo 132 objekta širom grada, nažalost u tri ugostiteljska objekta zatečeni su prekršaji. Napisali smo 24 kazne za nenošenje maski u okviru objekata. Objekti se nalaze na Vračaru, Starom Gradu i u Rakovici - kazao je Predrag Antović, komunalni milicionar.

Kada je reč o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona žurkama u stanovima, navodi da je zabeleženo čak pet slučajeva kršenja kućnog reda

- Jedno pražnjenje stana je trajalo više sat vremena. U stanu se nalazilo 20 osoba koje su odbijale da izađu i ugase muziku. Obavestili smo MUP, i dok su oni došli jedno lice od tih 20 smo uspeli da zadržimo, ostali su izjurili iz stana. Oni su nastavili da prave buku na otvorenom prostoru, ali su se udaljili po dolasku MUP - rekao je Antović i istakao da se nada da će večeras biti mirnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAHAĆENJE NA KORONA ŽURKI Dvadesetak osoba prvo odbijalo da napusti stan, a onda istrčali, pa buku pravili na ulici

Izvor: Blic, 25.Apr.2021

Mere na otvorenom uglavnom su se poštovale, kažu u Komunalnoj miliciji, međutim, bilo je novih korona žurki u stanovima i lokalima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.