DRAMA TASOSU Dečak (10) iz Srbije, sa jakim bolovima odvezen u bolnicu, mora na hitnu operaciju - IMA KORONU

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020, 12:20

DRAMA TASOSU Dečak (10) iz Srbije, sa jakim bolovima odvezen u bolnicu, mora na hitnu operaciju - IMA KORONU

Srpska porodica koja je otputovala na letovanje na grčko ostrvo Tasos, preživljava pravu dramu ovih dana. Srpska porodica koja je otputovala na letovanje na grčko ostrvo Tasos, preživljava pravu dramu ovih dana.U bolnicu u Kavali, prvom većem gradu u blizini Tasosa, primljen je desetogodišnji dečak sa jakim bolovima u stomaku i povišenom temperaturom, a zatim se ispostavilo i da je zaražen virusom korona.- Dovezli su ga roditelji sa kojima je letovao na Tasosu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U bolnici im je rečeno da je neophodna operacija slepog creva i ona je bila zakazana za juče. Urađen je test na korona virus jer je sada po protokolu obavezan. Ispostavilo se i da je dečak pozitivan iako je roditeljima rađen test na granici i bili su negativni - kaže za "Blic" izvor upoznat sa slučajem.Kako ističe, roditeljima nije jasno kako je moguće da je dete pozitivno, jer nije bilo u kontaktu sa drugim ljudima, osim sa njima, za tih nekoliko dana odmora na Tasosu.- Oni su zatražil da se uradi drugi test i sada čekaju rezultate. Roditelji su izrazili želju da nastave lečenje u Srbiji čim se za to stvore uslovi- dodaje izvor.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DRAMA SRPSKE PORODICE NA TASOSU: Dečak (10) mora na HITNU OPERACIJU, rezultat na koronu mu je POZITIVAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020

Sa jakim bolovima odvezen u bolnicu..Srpska porodica koja je otputovala na letovanje na grčko ostrvo Tasos, preživljava pravu dramu ovih dana...U turističkoj agenciji "Nikana" sa Tasosa, u bolnicu u Kavali, prvom većem gradu u blizini ovog ostrva, primljen je desetogodišnji dečak sa jakim bolovima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.