Brnabić: Epidemija korona virusa pod kontrolom, zdravlje nacije na PRVOM MESTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 14:53

Brnabić: Epidemija korona virusa pod kontrolom, zdravlje nacije na PRVOM MESTU

Ona je istakla da će Srbija posle pandemije korona virusa imati najmanji pad BDP-a u Evropi

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas u Aleksincu da je u epidemiološkom smislu situacija u vezi sa epidemijom korona virusa pod kontrolom, da je sve manje zaraženih i da je Srbija među zemljama koje ima najviše testiranih na dnevnom nivou. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Naš fokus sada je na tome da zadržimo sve pod kontrolom i da na prvom mestu obezbedimo zdravlje nacije, a onda da se borimo sa posledicama kojih u našoj zemlji još uvek nema mnogo što je takođe razlog za optimizam - navela je Brnabićeva.

, odnosno da će "ili završiti na nuli ili imati blagi rast".

- Znaćemo kako da ponovo zaposlimo one koji su izgubili radna mesta tokom krize,a kojih je oko 8.000, znaćemo kako da podignemo ekonomiju, izvoz i da naš ekonomski rast ne trpi zbog korona virusa - poručila je premijerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.