Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2021, 08:00

Američki izvještaj: Korona možda iscurila iz kineske laboratorije

VAŠINGTON - Istraživanje nacionalne laboratorije SAD o porijeklu virusa korona pokazalo je da je hipoteza da je virus iscurio iz kineske laboratorije u Vuhanu moguća i da zaslužuje dalju istragu, objavio je "Volstrit džornal" pozivajući se na izvore upoznate sa sadržajem tog tajnog dokumenta.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA IPAK POBEGLA IZ LABORATORIJE U VUHANU? Američki obaveštajci i istraživači izneli šokantna saznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2021

Moguća hipoteza da je virus pobegao iz laboratorije u Vuhanu..Istraživanje nacionalne laboratorije SAD o poreklu korona virusa pokazalo je da je hipoteza da je virus iscurio iz kineske laboratorije u Vuhanu moguća i da zaslužuje dalju istragu, objavio je "Volstrit džornal" pozivajući se na izvore...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Blinken sumnja u izvještaj da je virus korona "iscurio" iz kineske laboratorije

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2021

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Entoni Blinken izrazio je danas sumnju u izvještaj o porijeklu virusa korona koja je objavljena u dnevniku "Wall Street Journal" a u kojoj je navedeno da je moguća hipoteza da je virus nastao i "iscurio" iz laboratorije u Kini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.