Izvor: Luftika.rs, 16.Sep.2023, 04:48

Zaveo Cecu, verio Natašu Bekvalac, pa sreću pronašao sa boginjom iz Dominikanske Republike

Maneken Vladimir Vuksanović našao je sebi doživotnu partnerku u prelepoj Dahiani sa kojom se venčao odmah nakon što je raskinuo veridbu sa Natašom Bekvalac.
Vlada je u Srbiji jedno vreme bio poznat kao jedan od najatraktivnijih neženja koji je uspeo da zavede čak i Cecu, a godinama je važio za velikog zavodnika.
Međutim, istinsku sreću našao je pored prelepe devojke iz Dominikanske Republike sa kojom je dobio sina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i ćerku: Valentinu i Teodora, piše Stil.








View this post on Instagram


















A post shared by 'Dαhíαnα Vuksαnovíc' (@dahii)


Izgleda da mu bračni život prija, pa on najčešće na društvenim mrežama deli fotografije svoje porodice dok sa ponosom pokazuje ženu koju često naziva boginjom.








View this post on Instagram


















A post shared by 'Dαhíαnα Vuksαnovíc' (@dahii)


I dalje ima onih koji pate što veza Vlade Vuksanovića i Nataše Bekvalac nije uspela, ali čini se da je zgodni maneken srećniji nego ikada i da je posle raskida veridbe sa novosadskom barbikom sreo ženu svog života.








View this post on Instagram


















A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks)


Ko su najpoželjnije neženje Srbije?

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.