Zašto se za starije uspešne žene lepe mlađi muškarci?

Izvor: Press, 12.Apr.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se za starije uspešne žene lepe mlađi muškarci?

Poznata pevačica Vesna Zmijanac trebalo bi ove godine da se uda za 14 godina mlađeg preduzetnika Željka Ristića. Ona je samo jedan od primera uspešnih dama koje su pomogle svojim muškarcima da izađu iz anonimnosti.
Takođe, folk diva Ceca Ražnatović uz sebe je imala muškarce koji su postali poznati samo zahvaljujući tome što su u vezi sa njom. Među njima su se pominjali: Vuk Kostić, Vladimir Cvetković Cvele, Vladimir Mandić....
Pretpostavlja se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je maneken Mladen Radulović najbolje iskoristio svoje veze sa uspešnim, starijim damama. Prvo je bio u vezi sa pevačicom Sekom Aleksić, a zatim sa njenom koleginicom Anabelom Bukvom. 
Takođe, treba napomenuti i vezu Nataše Bekvalac sa osam godina mlađim manekenom Vladom Vukasnaovićem. Mediji prenose da njegova mama nije bila oduševljena izborom devojke.
Pevačica Goca Tržan i dalje je u vezi sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem. 
Leontina Vukomanović je takođe bila udata za pet godina mlađeg muškarca, muzičara Filipa Pata, koji je zahvaljujući tome postao poznat javnosti. Navodi se da je pre njega pomogla Mikiju Periću sa kojim je bila u vezi.
Međutim, postoje i brojni primeri koji ukazuju da veza nije iz interesa. Tu si Jelena Karleuša i Duško Tošić, Elena Karić i Jugoslav, Milena Dravić i Dragan Nikolić, kao i Lepa Brena i Boba Živojinović.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.